Строително – инвестиционно дружество ВАКЛИН ГРУП

Очакваме ви на телефон (+359) 884 180 451

Търси

Търся си жилище

При избор на апартамент за жилищни нужди, задължително си задайте въпроса “Oт какво имам нужда?”, тъй като различните типове имоти отговарят на различни цели и етапи от живота:

Двустайни жилища

Обикновено са търсени от млади семейства или семейства след активна възраст. Особено в първия случай е важно жилището да е качествено и лесно ликвидно за момента, в който семейството се сдобие с деца и се появи нуждата от по-голям имот, поради което следва да бъде съобразено и с критериите за покупка на имот с инвестиционна цел.

Тристайни жилища

Най-често приоритетни обекти за семейства с едно или две деца. В този случай жилището изпълнява функцията и на пенсионен фонд за годините след активна възраст, когато един двустаен апартамент е напълно достатъчен, а разликата в стойността на жилищата осигурява добър стандарт на собствениците.

Многостайни апартаменти

Обикновено семейства с повече деца или просто такива, търсещи лукс ( нива по-високи от масовите стандарти ).

При вече установена нужда, препоръчваме да се следват няколко основни правила, добре известни на всички:

1. Златно правило при покупка на имот: Разположение  - правилната локация за Вас  гарантира удобство, пести време и пари, гарантира завършена или добре поддържана инфраструктура  и не на последно място разкрива професионализма на фирмата инвеститор – поради това ние разполагаме нашите сгради в близост до удобни пътни артерии, при възможност и до транспортни възли и метростанции, магазини и училища.

2. Качество на изпълнението на сградата – тук изцяло важат правилата за енергийна ефективност на строежа и висококачествено фасадно и вътрешно изпълнение на завършената сграда и инфраструктурата й. За разлика от имота, закупен с чисто инвестиционна цел като стока с определена стойност, апартаментът за жилищни нужди често носи голям сантиментален заряд – усещане за дом, желание да създадете уют и атмосфера, в които да прекарате много щастливи мигове с близките ви хора – ние се стремим чрез качествено проектиране и изпълнение да дадем възможност на клиентите ни да реализират своите емоционални представи.

Каквато и да е Вашата мотивация за покупка на имот, коректността и изрядната документация, която инвеститорът или Вашият посредник ще Ви предостави, са ключови при избора на имот. Всеки клиент или инвестиционен посредник/брокер, обърнал се към нас, получава пълен набор от документи, съответстващи на етапа на завършеност на сградата – акт за собственост/право на строеж на парцела, архитектурен проект за съответния етаж, на който се намира имота, документ, свидетелстващ за достигнатия към момента етап на строителството (от Разрешение за строеж при сгради в начален етап, до Разрешение за ползване при завършени сгради (Акт 16)), както и проект на предварителен договор и възможност за правна консултация за отговор на всички въпроси. Удовлетвореният клиент е наш приоритет и най-добрата реклама, а покупката на апартамент от „Ваклин Груп” е еквивалент на висока класа и финансова далновидност.

Facebook Google + Twitter

Строително – инвестиционно дружество ВАКЛИН ГРУП ООД | бул. "Ген. Н. Г.Столетов" № 11, вход Б, ет.6, офис 16,
тел. +359 2 851 90 46

Начало Новини Контакти