Търся си жилище


При избор на апартамент за жилищни нужди, задължително си задайте въпроса “Oт какво имам нужда?”, тъй като различните типове имоти отговарят на различни цели и етапи от живота:

Двустайни жилища

Обикновено са търсени от млади семейства или семейства след активна възраст. Особено в първия случай е важно жилището да е качествено и лесно ликвидно за момента, в който семейството се сдобие с деца и се появи нуждата от по-голям имот, поради което следва да бъде съобразено и с критериите за покупка на имот с инвестиционна цел.

Тристайни жилища

Най-често приоритетни обекти за семейства с едно или две деца. В този случай жилището изпълнява функцията и на пенсионен фонд за годините след активна възраст, когато един двустаен апартамент е напълно достатъчен, а разликата в стойността на жилищата осигурява добър стандарт на собствениците.

Многостайни апартаменти

Обикновено семейства с повече деца или просто такива, търсещи лукс ( нива по-високи от масовите стандарти ).

При вече установена нужда, препоръчваме да се следват няколко основни правила, добре известни на всички:

1. Златно правило при покупка на имот: Разположение  - правилната локация за Вас  гарантира удобство, пести време и пари, гарантира завършена или добре поддържана инфраструктура  и не на последно място разкрива професионализма на фирмата инвеститор – поради това ние разполагаме нашите сгради в близост до удобни пътни артерии, при възможност и до транспортни възли и метростанции, магазини и училища.

2. Качество на изпълнението на сградата – тук изцяло важат правилата за енергийна ефективност на строежа и висококачествено фасадно и вътрешно изпълнение на завършената сграда и инфраструктурата й. За разлика от имота, закупен с чисто инвестиционна цел като стока с определена стойност, апартаментът за жилищни нужди често носи голям сантиментален заряд – усещане за дом, желание да създадете уют и атмосфера, в които да прекарате много щастливи мигове с близките ви хора – ние се стремим чрез качествено проектиране и изпълнение да дадем възможност на клиентите ни да реализират своите емоционални представи.

Каквато и да е Вашата мотивация за покупка на имот, коректността и изрядната документация, която инвеститорът или Вашият посредник ще Ви предостави, са ключови при избора на имот. Всеки клиент или инвестиционен посредник/брокер, обърнал се към нас, получава пълен набор от документи, съответстващи на етапа на завършеност на сградата – акт за собственост/право на строеж на парцела, архитектурен проект за съответния етаж, на който се намира имота, документ, свидетелстващ за достигнатия към момента етап на строителството (от Разрешение за строеж при сгради в начален етап, до Разрешение за ползване при завършени сгради (Акт 16)), както и проект на предварителен договор и възможност за правна консултация за отговор на всички въпроси. Удовлетвореният клиент е наш приоритет и най-добрата реклама, а покупката на апартамент от „Ваклин Груп” е еквивалент на висока класа и финансова далновидност.

  Текущи проекти
Предходни проекти
Лизинг и кредитиране
Довършителни работи
Вноска "недвижим имот"
НОВИНИ
Контакти

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
ЗА СРЕЩА С НАС