Люлин Център - II


Сградата е снабдена с 12 см. външна топлоизолация и дограма от най-висок клас, което гарантира нискоемисионност на топлинна енергия и малки сметки за отопление на обитателите й
VaklinGroup

  Сградата се намира се в Люлин център, в непосредствена близост до метростанция Люлин, спирки на градския транспорт, супермаркети, детски градини и училища. За всеки апартамент е предвидено просторно мазе в сутерена на сградата, като има и възможност за закупуване на гараж на партера.

  Проектът отговаря на европейските стандарти за енергоспестяващи сгради, изпълнен с внимание към детайла и висококачествени материали. Довършителните работи в общите части съчетават лукс, износоустойчивост и грижа за дългосрочен безупречен вид – гранитна подова настилка, миеща се пръскана мазилка, домофонна чип система за контрол на достъпа с предвиден механичен достъп в сучай на авария.

  Сградата е снабдена с 12 см. външна топлоизолация и дограма от най-висок клас, което гарантира нискоемисионност на топлинна енергия и малки сметки за отопление на обитателите й. Сградата е с удостоверение за въвеждане в експлоатация от 2014 година.

 

 

  Текущи проекти
Предходни проекти
Лизинг и кредитиране
Довършителни работи
Вноска "недвижим имот"
НОВИНИ
Контакти

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
ЗА СРЕЩА С НАС