Люлин Метро


Уютни апартаменти в готова сграда, в близост до бъдещата метростанция на бул. Царица Йоана
VaklinGroup

   Перфектно изолирана жилищна сграда в ж.к. Люлин 2, с отлична комуникационна и логистична позиция – на 80 метра от сградата предстои изграждане на спирка на Софийското метро, с непосредствен излаз на бул. „Царица Йоана“ и бул. „Добринова скала“. Погрижили сме се да разполагаме с разнообразни жилища за нуждите на всеки клиент – предлагаме както едностайни и двустайни жилища, така и прекрасни слънчеви апартаменти с две спални, които са специално проектирани да бъдат уютни и функционални, но и достъпни като ценови диапазон.

   За сигурност и спокойствие на нашите клиенти, предлагаме единствения останал апартамент в сградата напълно готов и въведен в експлоатация. Сградата е оборудвана за присъединяване към топлофикационната мрежа, както и за отопление на ток, като издаваме жилищата с монтирани радиатори, с пълно окабеляване за всички нужди на клиентите, за да си спестят допълнителни неудобства и разходи – всяко жилище е оборудвано с инсталации за СОТ, интернет (LAN кабели до всяка стая и оптичен кабел в хола), бойлер в банята и климатици.  

    В сградата има останал само един на брой апартамент с 3 спални, 3 бани, огромен хол и тераса, на отлична цена за района - за огледи, моля да се свържете с нас на 0884180451.

Площ от 177 кв.м.
Цени от 220 000 €

  Текущи проекти
Предходни проекти
Лизинг и кредитиране
Довършителни работи
Вноска "недвижим имот"
НОВИНИ
Контакти

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
ЗА СРЕЩА С НАС